Hur återställer jag mina framsteg?

Den enda framsteg som sparas är autobotarna du köpt och deras utveckling. Du måste vara inloggad på iCloud och ha en stabil internetanslutning för att återställa dina karaktärer.

Hur återställer jag mina inköp?

Den enda köp som sparas är autobotarna du köpt och deras utveckling. Du måste vara inloggad på iCloud och ha en stabil internetanslutning för att återställa dina karaktärer.

Vi kan inte återställa eventuella köp av mynt, kristaller eller energon.

Hur ser jag till att mina framsteg sparas?

Autobotarna du äger och deras uppgraderingsnivå sparas automatiskt till iCloud. För att spara karaktärsframsteg, kontrollera att du har en stabil internetanslutning och att du är ansluten till iCloud.

Observera att ingenting annat sparas i iCloud. Om du tar bort appen förlorar du dina boss-framsteg och dina mynt, kristaller och energon.

Kan jag spela spelet på två iOS-enheter samtidigt?

Det här spelet var inte gjort för att spela på två enheter samtidigt. Dina boss-framsteg, dina mynt, kristaller och energon sparas inte på iCloud och kan därför inte delas mellan två enheter.

Om du fortfarande vill spela på två iOS-enheter samtidigt, kommer dock dina autobotar och deras nivåer att delas så länge du är ansluten till iCloud.