Hoe kan ik mijn voortgang herstellen?

Het enige deel van je voortgang dat wordt opgeslagen, is de Autobots die je hebt gekocht en hun evolutieniveau. Je moet zijn aangemeld bij iCloud en beschikken over een stabiele internetverbinding om je personages te herstellen.

Hoe herstel ik mijn aankopen?

De enige aankopen die worden opgeslagen, zijn de Autobots die je hebt gekocht en hun evolutieniveau. Je moet zijn aangemeld bij iCloud en beschikken over een stabiele internetverbinding om je personages te herstellen.

We kunnen aankopen van munten, kristallen of Energon niet herstellen.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn voortgang wordt opgeslagen?

De Autobots die je bezit en hun upgradeniveau worden automatisch opgeslagen in iCloud. Om de voortgang van de personages op te slaan, moet je ervoor zorgen dat je een stabiele internetverbinding hebt en dat je verbonden bent met iCloud.

Er wordt niets anders opgeslagen in iCloud. Als je de app verwijdert, verlies je je baasvoortgang en je munten, kristallen en Energon.

Kan ik het spel op twee iOS-apparaten tegelijk spelen?

Dit spel is niet gemaakt om op twee apparaten tegelijk te spelen. Je baasvoortgang, munten, kristallen en Energon worden niet opgeslagen in iCloud en kunnen daarom niet worden gedeeld tussen twee apparaten.

Als je toch op twee iOS-apparaten tegelijkertijd wilt spelen, worden je Autobots en hun niveaus echter wel gedeeld, zolang je verbonden bent met iCloud.