Prenumerationer på Amazon förnyas automatiskt om du inte avslutar prenumerationen. Om du inte längre vill ha prenumerationen kan du när som helst avbryta direkt från Amazon App Store. Du kan också ändra betalningsmetod. Avbryt prenumerationen minst 24 timmar före förnyelsedatumet.

Viktigt: Avinstallation av en app stoppar inte din prenumeration automatiskt. Du måste säga upp din prenumeration för att avsluta prenumerationen. Om du avinstallerar appen utan att säga upp din prenumeration kommer du fortfarande att debiteras.

Hur återställer jag min prenumeration på Amazon? Se till att enheten är inloggad med Amazon Store-kontot som gjorde det ursprungliga köpet. Tryck på knappen ”Återställ köp”, som finns på spelets inställningsskärm.

Så här avbryter du din prenumeration Öppna Amazon Store Meny>Hantera prenumerationer Hitta prenumerationen. Tryck på Hantera för applikationen ”Inaktivera automatisk förnyelse”

Varför är min prenumerationsstatus ”prenumererar” trots att jag sagt upp min prenumeration?

Du behåller full åtkomst till appen tills den aktuella prenumerationsperioden slutar. Så snart den nuvarande prenumerationsperioden slutar uppdateras din status till ”prenumererar inte” och du har då begränsad åtkomst till appens innehåll.

Kan jag dela min prenumeration via Amazon Freetime?

Köp-i-app/prenumerationer visas endast i föräldraprofilen och inte i barnprofilen eller Freetime. Tyvärr är detta ett Amazon Freetime-attribut som påverkar alla köp-i-appar, som våra Budge-appar och är utom vår kontroll. Vi har redan kontaktat Amazon för att rapportera det här problemet, men det är lite vi kan göra tills de ändrar denna policy. Under tiden kan du spela appen i föräldraprofilen.

Prenumerationsåterbetalning: Tyvärr kan vi inte återbetala dig direkt, det kan bara Amazon. Kontakta Amazon Support för att begära återbetalning.