We begrijpen dat zoiets kan gebeuren.
Om een teruggave te verwerken, hebben we je betalingsbewijs/Google-bestelnummer van de onbevoegde aankoop nodig.
Je vindt een kopie van het betalingsbewijs door in je inbox te zoeken naar 'google play'. Stuur vervolgens een kopie van het betalingsbewijs naar support@budgestudios.ca

Onze app kan geen beveiliging/wachtwoordvereisten omzeilen en je moet mogelijk je wachtwoord opnieuw instellen als er onbevoegde aankopen worden gedaan. Contacteer Google Play rechtstreeks voor verdere vragen of bezorgdheden over je wachtwoordbeveiliging.