Abonnementen op Amazon worden automatisch verlengd, tenzij je opzegt. Als je het abonnement voor een app niet langer wilt, kun je het op elk moment rechtstreeks in de Amazon App Store opzeggen. Je kunt ook de gebruikte betaalmethode wijzigen. Zeg het abonnement minimaal 24 uur voor de verlengingsdatum op.

Belangrijk: Door een app te verwijderen, wordt je abonnement niet automatisch gestopt. Je moet je abonnement opzeggen om het te beëindigen. Als je de app verwijdert zonder je abonnement op te zeggen, worden er nog steeds kosten in rekening gebracht.

Hoe herstel ik mijn abonnement op Amazon?  Zorg dat het Amazon Store-account waarmee de oorspronkelijke aankoop is gedaan, is aangemeld op het apparaat. Tik op de knop "Aankopen herstellen" in het Instellingen-scherm van het spel.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen? Open de Amazon Store Menu > Abonnementen beheren Zoek het spelabonnement Tik op Beheren voor app Schakel de automatische verlenging uit

Waarom is mijn abonnementsstatus "geabonneerd", terwijl ik mijn abonnement heb opgezegd?  Wanneer je de verlenging van je abonnement uitschakelt, houd je volledige toegang tot de app totdat de lopende abonnementsperiode is afgelopen. Zodra de lopende abonnementsperiode is afgelopen, wordt je status bijgewerkt naar "niet geabonneerd" en heb je nog slechts beperkte toegang tot de content van de app.

Mag ik mijn abonnement delen via Amazon Kids+? In-app aankopen/abonnementen worden alleen weergegeven in het ouderprofiel en niet in het kindprofiel of Kids+. Helaas is dit een eigenschap van Amazon Kids+. Dit beïnvloedt alle apps met in-app-aankopen, dus ook onze Budge-apps. Wij hebben hier geen controle over. We hebben Amazon al gecontacteerd over dit probleem, maar we kunnen weinig doen tot ze hun beleid aanpassen. Tot dan kun je de app spelen in het ouderprofiel.

Terugbetaling van het abonnement: Helaas kunnen we je niet rechtstreeks terugbetalen. Dat kan alleen Amazon. Neem contact op met Amazon Support om terugbetaling te verzoeken.