Förbrukningsvaror är ett engångsköp och är inte berättigade att återställas via funktionen "Återställ köp" i appen. Om iCloud är ansluten till ditt konto, kommer det dock att tillåta applikationen att spara dina förbrukningsvaror och göra framsteg i spelet. Detta gör att förbrukningsvaror och framsteg kan återställas om en app installeras på en enhet som använder samma konto som är anslutet till iCloud.