Delen met gezin laat niet toe in-app-aankopen te delen. Volg deze link voor meer informatie: Delen met gezin

Om in-app-aankopen te delen, moet je het volgende doen op elk toestel met geblokkeerde toegang:

1. Verwijder de app van het toestel.

2. Meld het Apple-account af door te tikken op: Instellingen in het menu van het apparaat  > Apple ID:... > Log uit.

3. Log in bij het Apple-account waarmee de aankoop werd gedaan: geef je Apple ID en Wachtwoord op > tik op Log in.

4. Download de app opnieuw.

5. Open de app en ga naar de Instellingen van de app (tandwiel of de 'i') > tik op 'Aankopen herstellen'.

6. Ziezo! De pakketten zijn nu ontgrendeld.

Herhaal nadat de aankopen zijn ontgrendeld stap 2 en 3 om de Apple ID weer terug te veranderen naar die van de persoon die het apparaat gebruikt.