Abonnementen op iOS worden automatisch verlengd, tenzij je je afmeldt. Als u het abonnement voor geen enkele app meer wilt, kunt u op elk gewenst moment rechtstreeks annuleren vanuit de iOS App Store. U kunt ook de gebruikte betaalmethode wijzigen.

Belangrijk: als u een app verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch beëindigd. U moet uw abonnement opzeggen om uw abonnement te beëindigen. Als u de app verwijdert zonder uw abonnement te annuleren, worden er nog kosten in rekening gebracht.

Hoe beheer ik mijn abonnement?

Open de Instellingen op je Apple-apparaat

Tik op je Apple ID/e-mailadres

Blader op de Accountinstellingen-pagina omlaag en tik op "Abonnementen"

Tik op de app om je abonnement te beheren.

Waarom is mijn abonnementsstatus "geabonneerd" hoewel ik mijn abonnement heb geannuleerd?

Wanneer u uw abonnementverlenging annuleert, behoudt u volledige toegang tot de app tot de huidige abonnementsperiode eindigt. Zodra de huidige abonnementsperiode eindigt, wordt uw status bijgewerkt naar "niet geabonneerd" en heeft u beperkte toegang tot de inhoud van de app.

Hoe herstel ik mijn abonnement op een apparaat?

Zorg ervoor dat het apparaat opnieuw is ingelogd met de Apple ID die de oorspronkelijke aankoop heeft gedaan.

Tik op de knop "Aankopen herstellen" op het scherm Instellingen.

Kan ik mijn abonnement delen vi Delen met gezin?

Abonnementen zijn een van de soorten inhoud die niet kunnen worden gedeeld via Delen met gezin. Ga voor meer informatie naar de Apple Support-pagina.

Als u uw abonnement op andere apparaten wilt delen, moeten die apparaten zijn aangemeld met de Apple ID die de oorspronkelijke aankoop heeft gedaan voordat de app wordt geïnstalleerd.

Volg deze stappen voor de extra apparaten waarmee u het abonnement van de app wilt delen:

• Zorg ervoor dat de app niet op het extra apparaat is geïnstalleerd. Als dit het geval is, verwijdert u deze.
  • Meld je af van je bestaande Apple ID op het apparaat door te tikken op Instellingen >  Apple ID > Afmelden.
  • Meld je aan op de Apple ID waarmee het abonnement is gekocht door te tikken op Instellingen > Apple ID > Aanmelden en voer het Apple ID en wachtwoord in.
  • Ga naar de App Store en download de app.
  • Start de app en tik op de knop Instellingen in de rechterbovenhoek zodra deze verschijnt.
  • Tik op de knop "Aankopen herstellen".
  • Uw abonnement moet op dit extra apparaat worden hersteld.
  • U kunt nu de Apple ID terugzetten naar de originele die op dit extra apparaat is aangemeld.

Terugbetalingen van abonnementen:

Helaas kan alleen Apple een terugbetaling uitvoeren. U kunt op elk gewenst moment contact opnemen met Apple Support voor een terugbetaling van elk abonnement.