Met Google Play worden de aankopen zichtbaar na deze stappen:

1. Zorg dat je bent ingelogd met het account dat op het ontvangstbewijs van Google Play staat.
1.1 Open Google Play en tik op de drie balkjes in de bovenhoek.
1.2 Kijk welk account boven aan het menu verschijnt.
1.3 Als het niet het juiste account is, moet je het toevoegen via de instellingen van het toestel.
1.4 Tik op de selectiepijl en kies het juiste account uit de lijst.

2. Verwijder de app en installeer hem opnieuw op je toestel.

3. Start de app, open de Instellingen van de app en tik op Aankopen herstellen.