Om een terugbetaling te verwerken, hebt u het e-mailkwitantie / Google-bestelnummer nodig dat is gekoppeld aan de ongeautoriseerde aankoop.

Ga naar "google play" in uw Inbox en zoek een kopie van de ontvangstbevestiging op en stuur een kopie van de kassabon naar support@budgestudios.ca

Onze app kan geen beveiliging/wachtwoordvereisten omzeilen en je moet mogelijk je wachtwoord opnieuw instellen als er onbevoegde aankopen worden gedaan. Contacteer Google Play voor verdere vragen of bezorgdheden over je wachtwoord.