Budge World abonelik yenilenmeni iptal ettiğinde mevcut abonelik sürecin sona erene kadar hala Budge World'e olan tam erişim hakkın sende kalır.

Mevcut abonelik sürecin sona erdiğinde durumun "abone değil" olarak değişecek ve Budge World içeriklerine kısıtlı erişime sahip olacaksın.