Det här spelet var inte gjort för att spela på två enheter samtidigt. Dina boss-framsteg, dina mynt, kristaller och energon sparas inte på iCloud och kan därför inte delas mellan två enheter.
Om du fortfarande vill spela på två iOS-enheter samtidigt, kommer dock dina autobotar och deras nivåer att delas så länge du är ansluten till iCloud.