Autobotarna du äger och deras uppgraderingsnivå sparas automatiskt till iCloud. För att spara karaktärsframsteg, kontrollera att du har en stabil internetanslutning och att du är ansluten till iCloud.
Observera att ingenting annat sparas i iCloud. Om du tar bort appen förlorar du dina boss-framsteg och dina mynt, kristaller och energon.