Den enda köp som sparas är autobotarna du köpt och deras utveckling. Du måste vara inloggad på iCloud och ha en stabil internetanslutning för att återställa dina karaktärer.
Vi kan inte återställa eventuella köp av mynt, kristaller eller energon.