Familjedelningsprogrammet tillåter inte delning av köp i app. Följ den här länken för mer information:  Familjeaktie

 

För att kunna dela dem måste du göra följande i alla enheter som har blockerad tillgång till köp i app:

1. Avinstallera appen från enheten.

2. Avsluta Apple-kontot, genom att peka på: Inställningar i enhetens meny > iTunes Store och App Store > Apple-ID: ... > Logga ut.

3. Logga in på Apple-kontot som du gjorde köpet i appen med: ange ditt Apple ID och lösenord > peka på Logga in.

4. Ladda ner appen igen.

5. Öppna appen och gå till inställningarna i appen (kugghjulsikonen eller i-ikonen > peka på knappen Återställ köp.

6. Så! Nu ska paketen vara upplåsta.


 

När köpen har låsts upp, upprepar du steg 2 och 3 för att ändra tillbaka Apple-ID:et till det som personen som använder enheten har.