För att kunna spara ditt spel måste du ge appen behörighet att spara på iCloud. För att kontrollera att iCloud har behörighet att spara ditt spel går du till spelets inställningar och klickar på Återställa köp. Detta kontrollerar att ditt spel är uppdaterat och om spelet aldrig har sparats på iCloud kommer det att be om behörighet för att spara. Om du inte ger appen behörighet att spara på iCloud, kommer de framsteg och köp du gjort (med riktiga pengar eller betalmedel i spelet) att gå förlorade om du raderar din app.