Als je de in-app-aankopen oorspronkelijk hebt gedaan via de app store van Amazon moet je die app store installeren op je Android-tablet. Start de app store van Amazon op je Android-tablet en meld je aan met je Amazon-account. Zodra je je op de tablet hebt aangemeld in de app store kun je normaal gesproken de app installeren en worden de aankopen automatisch hersteld. Hier is een link naar de app store van Amazon met installatie-instructies: http://www.amazon.com/gp/mas/get-appstore/android