Family Share-programmet tillåter inte delning av köp i appar. För mer information följ denna länk: https://support.apple.com/HT203046

För att kunna dela dem måste du därför göra följande i var och en av enheterna med blockerad åtkomst till köpen i appen:

1. Avinstallera appen från enheten.

2. Avsluta Apple-kontot, tryck på: Inställningar, i enhetens meny > Apple ID:... > Logga ut.

3. Logga in på Apple-kontot som gjorde köpet i appen: ange ditt Apple-ID och lösenord > tryck på Logga in.

4. Ladda ner appen igen.

5. Öppna appen och ange inställningarna i appen (kugghjulsikonen eller "i"-ikonen > tryck på knappen "Återställ köp".  6. Där! Paketen ska nu vara upplåst.

När köpen har låsts upp upprepa steg 2 och 3 för att ändra Apple-ID:t tillbaka till det som innehas av personen som använder enheten.