tik op 'Aankopen herstellen'.\n 6. Ziezo! De pakketten zijn nu ontgrendeld.\n \n  \n Herhaal nadat de aankopen zijn ontgrendeld stap 2 en 3 om de Apple ID weer terug te veranderen naar die van de persoon die het apparaat gebruikt."}'>Delen met gezin laat niet toe in-app-aankopen te delen. Volg deze link voor meer informatie:

https://support.apple.com/sv-se/HT201088

Om in-app-aankopen te delen, moet je het volgende doen op elk toestel met geblokkeerde toegang:
 1. Verwijder de app van het toestel.
 2. Meld het Apple-account af door te tikken op: Instellingen in het menu van het apparaat > iTunes en App Store > Apple ID:... > Log uit.
 3. Log in bij het Apple-account waarmee de aankoop werd gedaan: geef je Apple ID en Wachtwoord op > tik op Log in.
 4. Download de app opnieuw.
 5. Open de app en ga naar de Instellingen van de app (tandwiel of de 'i') > tik op 'Aankopen herstellen'.
 6. Ziezo! De pakketten zijn nu ontgrendeld.

Herhaal nadat de aankopen zijn ontgrendeld stap 2 en 3 om de Apple ID weer terug te veranderen naar die van de persoon die het apparaat gebruikt.