Aankopen zijn gekoppeld aan het account waarmee ze zijn gedaan en kunnen niet tussen profielen worden gedeeld. Volg deze stappen om aankopen te herstellen die met hetzelfde Amazon Kids+-account zijn gedaan:

1. Open de Kids+-app
2. Schakel naar het Kids+-account dat aan uw aankoop is gekoppeld.
3. Open de app en laat deze volledig downloaden.
4. Ga naar het Instellingen-menu in de app.
5. Tik op Aankopen herstellen (vanuit het Kids+-profiel van het kind).

Alle aankopen gedaan met datzelfde Kids+-account worden onmiddellijk hersteld.