1. Zorg dat je verbonden bent met het internet
2. Zorg dat je aangemeld bent op hetzelfde iCloud-account als de laatste keer dat je Hello Kitty Fashion Frenzy hebt gespeeld.
3. Installeer en start het spel. Als het al is geïnstalleerd, sluit het spel dan af en start het opnieuw.
4. Je voortgang en aankopen zouden nu moeten zijn hersteld.

Probleemoplossing:

Ik heb de bovenstaande stappen gevolgd, maar mijn spel is niet hersteld. Wat is er fout gegaan?

Als je de laatste keer dat je speelde offline speelde, zijn je voortgang en aankopen niet opgeslagen.
Als je niet aangemeld was op iCloud, of als je iCloud vol was, zijn je voortgang en aankopen niet opgeslagen.
Als je je opgeslagen voortgang hebt verwijderd van je iCloud, is deze verloren. Als je hem echter de afgelopen 30 dagen hebt verwijderd, is hij mogelijk te herstellen. Open een browser, ga naar iCloud.com en meld je aan met je Apple ID en je wachtwoord. Ga naar Instellingen > Geavanceerd > Herstel bestanden. Klik op Herstellen als je een bestand genaamd 'FILENAME' ziet. Als het bestand er niet is, staat het niet langer in je iCloud en kan het niet worden hersteld.
Als je de laatste keer dat je online speelde was aangemeld met een andere Apple ID, moet je je aanmelden met die Apple ID om je voortgang en aankopen te herstellen.

Neem voor vragen contact met ons op via support@budgestudios.ca