1. Controleer of je Apple-apparaat toegevoegde realiteit (AR) ondersteunt. Zorg er ook voor dat je iOS 11.0 of een hogere versie gebruikt.

2. Sta de app toe om de camera te gebruiken. Als je toegang tot de camera bij het eerste gebruik van de app had geweigerd, kun je dit alsnog toestaan door de volgende stappen te volgen in je Apple-instellingen:

1. Instellingenmenu

• Ga naar de Instellingen op je Apple-apparaat
  • Scrol naar de lijst met apps onder aan het menu links en tik op het ThomasMinis-pictogram
  • Je krijgt nu de toestemmingen voor de camera te zien. Zet de schakelaar op groen

2. Privacymenu

•  Ga naar de Instellingen op je Apple-apparaat
  •  Selecteer Privacy' in het menu links
  •  Selecteer Camera
  •  Je krijgt nu een lijst met apps te zien die toestemming hebben voor de camera
  •  Kies ThomasMinis en zet de schakelaar op groen

3. Start de app. Voltooi de tutorial en tik dan op een willekeurig spoor. Als je op een leeg vlak tikt, plaats daar dan minstens één stuk spoor. Je vindt nu dit pictogram in de rechterbovenhoek:

of dit pictogram:

Tik erop. Je krijgt een raster te zien. Lijn het raster uit op een vlak oppervlak en tik op het scherm.

Je spoor verschijnt nu in toegevoegde realiteit! Je kunt het spoor groter of kleiner maken met behulp van de knoppen linksonder.